Integritetspolicy

2018-10-23

Integritetspolicy

På Good Guys Brew AB arbetar vi med att säkerställa att din personliga integritet skyddas i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Vi har därför en policy som fastställer hur dina personuppgifter behandlas och skyddas. Aktuell integritetspolicy finns alltid tillgänglig på vår hemsida.
Genom att använda www.goodguysbrew.com godkänner du våra villkor.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter.
Kontaktuppgifter står sist i denna text.

Vem ansvarar för dina personuppgifter

Good Guys Brew AB (559081-5626), Tynäsgatan 10, 655 20 Karlstad, är personuppgiftsansvarig för företagets behandlingen av personuppgifter.

Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter?

Personuppgifter är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk nu levande person.
Behandling av personuppgifter är allt som sker med dessa uppgifter. Varje åtgärd som vidtas med personuppgifter utgör en behandling, oberoende av om den utförs automatiserat eller manuellt. Det handlar om till exempel insamling, registrering, organisering, lagring, bearbetning och överföring.

Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför

I samband med att du fyller i formuläret för att prenumerera på Good Guys Brew AB Nyhetsbrev ger du ditt samtycke för lagring av dina personuppgifter. Vi lagrar din e-postadress, ditt förnamn, efternamn samt födelseår.
Syftet med att samla in dessa uppgifter är att marknadsföra Good Guys Brew AB och dess produkter, såsom alkoholreklam, nyheter, erbjudanden, event och tävlingar genom e-post 2-4gånger i månaden. Observera att du måste vara minst 25 år gammal för att prenumerera.
När du handlar på goodguysbrew.com/shop behöver du fylla i ditt namn (för kontakt samt leverans), leveransadress (leverans), din e-post (för avisering), samt telefonnummer (avisering), även ange betalningsmetod för att slutföra ditt köp.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter

Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev sparas dina kontaktuppgifter så länge som du väljer att fortsätta ta emot nyhetsbrevet.

Dina rättigheter

Du har rätt att när som helst skriftligen begära information om de personuppgifter vi har om dig. Om dessa uppgifter är felaktiga kan du begära att få dem rättade. Du kan alltid begära att få dina personuppgifter raderade.
Du kan också tacka nej till framtida e-postutskick via avregistreringslänken som finns i varje utskick.

Länkar/tredjepart

Det kan finnas länkar till andra webbplatser i våra digitala kanaler som vi inte har kontroll över. Vi ansvarar inte för sekretesskydd eller innehåll på dessa webbplatser.
Vi vidarebefordrar eller säljer aldrig dina personuppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål. Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till någon annan part om vi inte måste göra detta på grund av lag, förordning eller myndighetsbeslut, eller för att skydda våra rättigheter.

Nyhetsbrev

Good Guys Brew AB använder nyhetsbrevverktyget Mailchimp.
Mailchimp lagrar din data utanför EU/EES-området. Mailchimp är certifierade genom Privacy Shield Frameworks som lever upp till reglerna för säker dataöverföring enligt GDPR.
Mer om Mailchimps säkerhet kan du läsa här: https://mailchimp.com/help/about-the-general-data-protection-regulation/

Shop

På goodguysbrew.com/shop använder vi Ecwid.com som e-handelsplattform.
Mer info om hur de hanterar personuppgifter finns här https://www.ecwid.com/eu-privacy-policy.
Kortbetalning sköts via Stripe och hur de hanterar personuppgifter hittar du här https://stripe.com/guides/general-data-protection-regulation.
Observera att Good Guys Brew AB inte sparar eller har tillgång till några betalningsuppgifter.
Vi använder printful.com som leverantör av produkterna du handlar.
Hur de hanterar personuppgifter går att läsa här https://www.printful.com/policies/privacy.

Ändringar av integritetspolicyn

Observera att villkoren i integritetspolicyn kan komma att ändras. Eventuella ändringar kommuniceras på Good Guys Brew AB hemsida www.goodguysbrew.com och/eller via e-post. Du bör därför läsa igenom dessa villkor med jämna mellanrum för att försäkra dig om att du är nöjd med ändringarna. Gillar du inte ändringarna kan du när som helst välja att avsluta din prenumeration.

Kontakta oss

Om du har frågor angående Good Guys Brew AB integritetspolicy, nyhetsbrev eller om du ändrat mail-adress eller liknande så kan du kontakta Good Guys Brew på:

E-post: info@godguysbrew.com